11 Haziran 2009 Perşembe

Alışverişkolik ve bebeği

"...Bebeği için her şey kusursuz olmak zorunda: Tasarımcı elinden çıkma bebek odasından tutun da, en son model, en havalı bebek arabasına ve ünlülerin gözdesi, mutlaka gidilmesi gereken kadın doğumcuya kadar.

Fakat ünlülerin kadın doğumcusu, Luke’un, feci gösterişli ve zeka küpü eski sevgilisi çıkınca Becky’nin dünyası başına yıkılıyor. Artık iki kişilik alışveriş yapıyor ama o da ne? Yoksa kocasıyla arasına bir üçüncü şahıs mı giriyor, ne?"


Dün gece başladım. Hamilelik günlerim geldi aklıma, Becky'nin ultrasona girdiği an, bebeğin iki elini de gördüğünde kendini tutamayıp ağlayışı, her şeyin en iyisini istemesi... Hep yaşanan şeyler. Biraz hafif ama tam uykudan öncelik bir kitap...

Bİtirdim (29 Haziran ) Hamile bir kadının tüm duygusallığı ve şüpheciliğiyle aldatılıp aldatılmadığı arasında gidip gelmesi... Alışverişkolik olarak takip ettiği bir yığın tasarımcı ismi... Ve yine bir alışverişkolik olarak yaptığı komiklikler... Mesela bebek için aldığı Dior tulumlar, ya da modeli ve işlevi farklı olan bebek arabaları arasında seçim yapamayıp 5 tane araba almaya kalkması... Ya da Vogue için yapılacak zevkli anneler fotoğraf çekimi için, daha satın almamış olduğu bir evi kullanması...
Plajda ne okusam diyorsanız işte keyifli bir alternatif.

3 yorum:

  1. Blogun hayirli olsun.Hosgeldin...Kenya'dan sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler :) Sen de hoş geldin...
    yazaski@blogspot.com'a da beklerim, kızım için açmıştım, şimdi kendimce, her telden yazıyorum...
    Ben de senin izleyicin oldum

    YanıtlaSil
  3. güzel blogmuş.. takip edeceğim..

    Kinsella'nın tüm kitaplarını okudum. Bu bebekli serinin ilk 3 kitabına göre çok sarmadı beni. Kızkardeş ve bebek biraz zorlama gibi geldi ama sonuçta hepsi okundu bitti.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...